menü

2022.11.17. 13:50:06

ooxWord://word/media/image1.jpegooxWord://word/media/image2.jpegBudapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat

1024 Budapest, Mechwart liget 1.

info@kozossegiliget.hu

www.kozossegiliget.hu

 

Tárgy: Sajtóközlemény - Elkészült a Közösségi Liget

 

Ma hivatalosan is átadtuk a közösségi ligetet. Fantasztikus érzés, hogy a városban egy ekkor terület zöld szabadidőparkként, ligetként teszi majd jobbá az itt élők és az idelátogatók életét. Bízom benne, hogy sokak minőségi időtöltését szolgálja majd a liget!

A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósult meg. A munkálatok 2021. szeptemberében kezdődtek és idén októberben fejeződtek be. 

A Közösségi Liget megvalósításával javult a városi környezet, a városi élet minősége, új funkciók jöttek létre. A terület komplex megújítása keretében infrastrukturális elemek, tájépítészeti elemek egyszerre újultak meg, valamint egy új épület gazdagítja a parkot. 

A beruházással megvalósult a 450 méter hosszú nyomvonalú, 2 méter széles 2 sávos gumiburkolatú futókör, a kültéri fitnesz park kibővítése, a kerékpáros KRESZ tanpálya, játszótér létesítése, egyedi tervezésű bútorok kihelyezése, sportterek létesítése: ping-pong és sakkasztalok, pétanque-, röplabda- és kosárlabdapálya, valamint a pavilonépület létrehozása.

A fejlesztés célja olyan közösségi szabadtér létrehozása, ahol a kialakításra kerülő funkciók bárki által szabadon használhatók. A tömb egy sport - rekreációs funkciójú közparkká vált, a terület határán sűrű erdő-szerű kiültetéssel, a belső részeken lazább füves-ligetes területtel, lankás dombokkal.

Az összesen több,  mint 28 000 m2 zöldfelületen több, mint 200 db új fát telepítünk, új ülőbútorok, , hulladékgyűjtők és ivókutak kaptak helyet a ligetben. A területen lévő, nem megfelelő minőségű földet elszállítottuk, helyette új termőföld érkezett. A parkban a közterület védelmét biztosító térfigyelő rendszer is kiépítésre került. A parkolást 19 db szórt burkolatú parkolóhely, valamint biciklitárolók segítik.

Külön köszönöm az előző városvezetésnek a telekrendezések és a projekt elindítását!

Köszönet illeti a Belügyminisztériumot, hiszen a Pesthidegkúti Gyarmati Dezső Uszoda kivitelezése és környezetének megújítása és megvalósítása címen 1 milliárd forinttal segítette a munkát. Köszönet Budapest Főváros Önkormányzatának, amely a Tér_Köz nevű pályázat keretében, a Közösségi Liget megvalósítása címen 300 millió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez.

Köszönöm, hogy Popovics Márk elhozta a megnyitóra táncbemutatóját, köszönöm, hogy velünk tartott a Face Team Győr akrobatikus sport színház és Karácsony Gergely főpolgármester!

 

Őrsi Gergely polgármester


2022.11.17. 13:49:40

ooxWord://word/media/image1.jpegooxWord://word/media/image2.jpegooxWord://word/media/image3.jpegBudapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat

1024 Budapest, Mechwart liget 1.

info@kozossegiliget.hu

www.kozossegiliget.hu

Tárgy: Sajtóközlemény


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációspályázaton, közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca –Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósult meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millióforintos támogatásával. A projekt eredményeképpen az eddig kihasználatlan lehetőségeket rejtő terület megújult. A beruházás keretébenkörnyezetrendezéssel, tájépítészeti eszközökkel sport, közösségi és rekreációs funkciókat ellátó park jött létre.

A sikeres próbanapot és a műszaki átadást követően eljött az ideje, hogy a széles közönség is birtokba vegye a létesítményt. A projekt zárórendezvényére és ünnepélyes átadására 2022. november 12-én kerül sor. Az esemény során lehetőség nyílik a folyamat és a végzett tevékenységek megismerésére egyaránt. A programon a gyerekek és a családok részére a közösségi liget élményelemein felül lufi-hajtogatással, arcfestéssel, hagyományőrző népi játékokkal és trambulinnal szeretnénk emlékezetes napot szerezni, valamint 11.30-tól exkluzív sportbemutatóval várjuk a különleges élmények szerelmeseit.

A lezárult munka közel egy évig tartott, birtokba vehető a 28 ezer négyzetméteres ligetegyüttes, pihenőpark, sport és rekreációs terület. A kialakítás során megvalósult a minőségi földcsere, a termőföld füvesítése és új növénykultúrák telepítése. A fák, cserjék öntözőrendszeren keresztül jutnak vízhez. A kábelárkok ásása,fektetése és a teljes közvilágítás kiépítése korszerű energetikai normáknak megfelelően történt. A KRESZ-pálya útburkolati jelei, információs táblája és forgalomirányító lámpái segítik a gyermekek tanulását. A futópálya speciális sportburkolatot kapott. A felső rétegben beépített, anyagában színezett EPDM gumigranulátum vízáteresztő, UV stabil és magas kopásállóságú. A gumiburkolat telepítése folytánfokozottabb a ligetben játszó és sportoló vendégek biztonsága, különös tekintettel a kicsikre.

A központi pavilon építési munkálatai is a befejeződtek, teljes funkciókkal szolgálja az érdeklődőket. Az átadó ünnepségen ismét kóstolható a kerület nagy népszerűségre számító saját terméke, a „Buda Szóda” is.

Bővebb információval Gyülvészi András, a II. Kerületi Önkormányzat Közösségi Kapcsolatok Igazgatóságának igazgatója szolgál a 003613465406 telefonszámon, illetve a gyulveszi.andras@masodikkerulet.hu email címen. A kivitelezés képgalériája megtekinthető, letölthető a http://kozossegiliget.hu/galeria/ URL címen.

 


2022.11.03. 19:03:07

Meghívó 


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációs pályázaton, közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósult meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millió forintos támogatásával. 

Ismerje meg a beruházás sikeres megvalósulásának eredményeit, szeretettel várjuk 

2022. november 12-én 10 óra és 13 óra között 

megrendezésre kerülő

projektzáró rendezvényre és ünnepélyes átadásra

mely során lehetőség nyílik a folyamat és a végzett tevékenységek megismerésére egyaránt. A rendezvényen a gyerekek és a családok részére a közösségi liget élményelemein felül lufi-hajtogatással, arcfestéssel, hagyományőrző népi játékokkal és trambulinnal szeretnénk emlékezetes napot szerezni.

11.30-tól exkluzív sportbemutatóval várjuk a különleges élmények szerelmeseit.

Tisztelettel:

II. Kerületi Önkormányzat2022.10.05. 10:28:16


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat

1024 Budapest, Mechwart liget 1.


info@kozossegiliget.hu

www.kozossegiliget.hu

 

Tárgy: Sajtóközlemény

 


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ”  elnevezésű város-rehabilitációs pályázaton, közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósul meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millió forintos támogatásával. A projekt eredményeképpen az eddig kihasználatlan lehetőségeket rejtő terület megújult. A beruházás keretében környezetrendezéssel, tájépítészeti eszközökkel sport, közösségi és rekreációs funkciókat ellátó park jött létre. 

 

A projekt soron következő közösségi fórumára 2022. szeptember 10-én került sor. A rendezvény egyben próbanap is volt, hiszen az érdeklődők nemcsak megtekinthették, hanem ki is próbálhatták az elkészült elemeket. 

 

Őrsi Gergely polgármester a fórumon beszámolt az érdeklődőknek a megvalósult környezetrendezési, tájépítészeti munkálatokról, valamint ismertette az elkészült közösségi, rekreációs funkciókat ellátó eszközöket. Ismételten köszönetet mondott a környék lakóinak a türelmükért és támogatásukért mellyel a projekt megvalósulásához hozzájárultak. A hamarosan záruló munka közel egy évig tartott, a hátra lévő apró feladatok befejezését követően heteken belül birtokba vehető a 28 ezer négyzetméteres ligetegyüttes, pihenőpark, sport és rekreációs terület.

 

A kialakítás során megvalósult a minőségi földcsere, a termőföld füvesítése és új növénykultúrák telepítése. A fák, cserjék öntözőrendszeren keresztül jutnak vízhez. Megvalósult a kábelárkok ásása, fektetése és a teljes közvilágítás kiépítése korszerű energetikai normáknak megfelelően. A KRESZ-pálya forgalomirányító lámpái segítik a gyermekek tanulását. A futópálya speciális sportburkolatot kapott. A felső rétegben beépített, anyagában színezett EPDM gumigranulátum  vízáteresztő, UV stabil és magas kopásállóságú. A gumiburkolat telepítése folytán fokozottabb a ligetben játszó és sportoló vendégek biztonsága, különös tekintettel a kicsikre. 

 

A központi pavilon építési munkálatai is a befejező fázishoz érkeztek, a közelgő átadáskor már teljes funkciókkal szolgálja az érdeklődőket. A fórumon debütált a kerület nagy népszerűségre számító saját terméke, a „Buda Szóda” is, melyet nagy örömmel fogyasztottak a jelenlévők. 

 

Bővebb információval Gyülvészi András, a II. Kerületi Önkormányzat Közösségi Kapcsolatok Igazgatóságának igazgatója szolgál a 003613465406 telefonszámon, illetve a gyulveszi.andras@masodikkerulet.hu email címen. A fórum képgalériája megtekinthető a http://kozossegiliget.hu/galeria/ URL címen. 


2022.07.27. 14:55:44

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

Július 14-én nyílt először lehetőség, hogy a környéken élők rövid sétát tegyenek a Máriaremetei útnál az új közösségi ligetben.

A II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a főváros önkormányzat „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációs pályázatán közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út–Szabadság utca–Kadarka utca–Áchim András utca által határolt tömbön belül valósul meg, aminek eredményeképpen az eddig kihasználatlan terület megújul; környezetrendezéssel, tájépítészeti eszközökkel, egy olyan sport-, közösségi és rekreációs funkciókat ellátó 22 ezer négyzetméteres park jön létre, ahol minden generáció talál a maga számára kellemes időtöltést.

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

Július 14-én Őrsi Gergely polgármester vezetésével a környéken élő érdeklődők körbesétálhattak a parkban, és megtekinthették a már a befejezéshez közeledő, igen látványosan megújult közösségi területet. A játszóteret műfű borítja, a játszóeszközök alá ütéscsillapító burkolatot helyeztek ki. A kültéri csocsóasztal és a szintén kültéri tanterem mellett elkészült a homokozó, és zajlik a további parkberendezések telepítése. A parkban beton „tipegőket” építettek ki és a tűzrakó hely gerendabútorzata is a helyére került.

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

Az ütéscsillapító műfűvel borított játszótéren a hinták, mászókák és árnyékos csúszdák mellett süllyesztett trambulin, különleges hangzó játékok, a hatalmas homokozóban pedig markoló és vizes játék is várja a gyerekeket. A liget egyetlen aszfaltozott része a KRESZ-park, ahol a kicsik a legnagyobb biztonságban ismerkedhetnek a közlekedés szabályaival.
Egyetlen – egyelőre szerkezetkész – épület áll a parkban, amelyben a terület őrzését végző szolgálat, közösségi klubhelyiség, büfé és kávézó kap helyet, illetve itt lesznek majd a mosdók és a pelenkázó is. A Pokorny sportközponthoz közel eső részen alakítottak ki a felnőttek számára egy fitneszparkot, pètanque- és kosárlabdapályát, valamint egy strandröplabda-pályát, amit strandfocipályaként is lehet majd használni, illetve itt állnak a kültéri pingpongasztalok és a gyerekekre méretezett mászófal is.

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

A területen lévő, nem megfelelő minőségű földet elszállították, helyette új termőföld érkezett, melynek terítését követően a ligetben 200 fát és több ezer cserjét ültettek el. Az előkészítő munkák után kiépült az öntözőrendszer, a parkba látogatókat több ivókút is várja majd.

A közvilágításhoz szükséges kábelárkokat kiásták, az elektromos hálózat kiépítéséhez szükséges Geyer elosztószekrényeket bekötötték, a lámpatesteket felhelyezték az oszlopokra. A KRESZ-pályánál a forgalomirányító lámpákat már szintén bekötötték, és a közterület védelmét biztosító térfigyelő rendszert is kiépítették. A sportpályán és a futókör nyomvonalán az öntöttgumi burkolatra EPDM-réteget terítettek.
A Közösségi Liget középpontjában elhelyezkedő pavilon építési munkái a tetőszerkezet építésével, a betonalap és az alaplemez szigetelésével, ereszcsatorna kiépítésével folytatódtak, de dolgoznak már az aljzatbeton vízszigetelésén és a függönyfal szerelésén is. Megkezdődött az álmennyezet és a gipszkarton válaszfal szerkezetének építése, hamarosan sor kerül a nyílászáró profilok beépítésére és a lakatosmunkákra.

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

A park megújulásával a közeljövőben olyan igényes környezet jön létre, amely remek lehetőséget teremt a környéken élők számára a kikapcsolódásra, a sportolásra, valamint közösségi alkalmak rendezésére.
A ligetet várhatóan szeptemberben adják át. Ennek feltétele, hogy a hidrovetéssel elvetett fű addigra már kétszer átessen a nyíráson, hogy kellőképpen megerősödjön, hiszen itt is szabad lesz a fűre lépni.
A bejáráson a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat képviselői – Csabai Péter elöljáró, Makra Krisztina és Csere István – is részt vettek.

Szeptemberben nyit a Közösségi Liget

A Pesthidegkúti Gyarmati Dezső Uszoda kivitelezése és környezetének megújítása és megvalósítása címen a Belügyminisztérium 1 milliárd forinttal segítette a munkát, Budapest Főváros Önkormányzata a Tér_Köz nevű pályázat keretében a Közösségi Liget megvalósítása címen 300 millió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez.
2022.07.05. 19:26:16

Meghívó 


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációs pályázaton, közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósul meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millió forintos támogatásával.

Ismerje meg a beruházás időszaki eredményeit, szeretettel várjuk 

2022. július 14-én 17 órakor

megrendezésre kerülő fórumra, mely során lehetőség nyílik a folyamat és a végzett tevékenységek megismerésére egyaránt.

Tisztelettel:

II. Kerületi Önkormányzat2022.04.13. 12:18:03

Áprilisban is folytatódik a Közösségi Liget megvalósítása

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációs pályázaton, közterület komplex megújítása témában. A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósul meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millió forintos támogatásával. A projekt eredményeképpen az eddig kihasználatlan lehetőségeket rejtő terület megújul. A beruházás keretében környezetrendezéssel, tájépítészeti eszközökkel sport, közösségi és rekreációs funkciókat ellátó park jön létre.


2021. szeptemberében megkezdődtek a projekt kivitelezési munkái és folytatódtak ez év elején.


Az előkészítő munkákat, a durva tereprendezést és szükséges geodéziai felméréseket a finom tereprendezés, valamint a mikrodombok kialakítása és a közműveket érintő munkák (víz- és csatornakiépítés) követték.


A játszótérre kerülő játszóeszközök egy része megérkezett a helyszínre, így megkezdődhetett a játszóeszközök telepítése, és a homokozó kitűzése is megtörtént. A sportpályán a gumiburkolat fektetéséhez szükséges előkészítő munkálatok folytak.


A park központi részén megkezdődött a járda kiépítése. További burkolati munkák végzésére került sor a KRESZ pálya és a petanque pálya körül. A futókör kialakításához kapcsolódóan szegélyezés, tükörszedés és darált betonágyazat betöltése zajlott.


A petanque pálya körüli finom tereprendezés mellett az öntöző rendszer védőcsöveinek lefektetése is megtörtént, a leendő parkolónál kihelyezésre kerültek a kerékpártárolók is.


A későbbiekben közösségi klubhelyiségnek, büfének helyet adó pavilon építési munkái a zsaluzat, vasalat építésével, acél pillérek beállításával folytatódtak, valamint villanyszerelési munkák folytak.


A megújuló park minden korosztály számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget. A sportolni vágyókat fitnesz eszközök, ping-pong és sakkasztalok, pétanque-, röplabda- és focipálya, valamint kibővített futókör várja majd.


További fotók a munkálatokról: https://www.kozossegiliget.hu/galeria/2022. április 6.2022.01.13. 12:17:16

2022-ben is halad tovább a Közösségi Liget megvalósítása


Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat a „Közösségi Liget megvalósítása” című projektjével sikeresen pályázott a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt „TÉR_KÖZ” elnevezésű város-rehabilitációs pályázaton, közterület komplex megújítása témában.

A beruházás a Máriaremetei út – Szabadság utca – Kadarka utca – Áchim András utca által határolt tömbön belül valósul meg, a Fővárosi Közgyűlés 300 millió forintos támogatásával. A projekt eredményeképpen az eddig kihasználatlan lehetőségeket rejtő terület megújul. A beruházás keretében környezetrendezéssel, tájépítészeti eszközökkel sport, közösségi és rekreációs funkciókat ellátó park jön létre.2021. szeptemberében megkezdődtek a projekt kivitelezési munkái.


Az előkészítő munkák keretében a területen lévő fákat a megóvás érdekében a tervek alapján körbekerítették kalodával majd megkezdték a sportpályához kerülő fák helyének kialakítását.


A munkák a meglévő futókör gumiburkolatának bontásával, illetve a fitnesz eszközök bontásával, deponálásával folytatódtak.


A szükséges geodéziai felmérések és kitűzések megtörténtek, ezt követően sor került a megfelelő terület kialakítására. Megkezdődött a parkoló kialakításának előkészítése, a KRESZ pálya, a kosárlabda pálya, strandröplabda pálya, a petanque pálya és a futókör előkészítése, a mászófal alépítményének terítése, valamint a fitnesz eszközök bekerültek új, végleges helyükre.


Emellett ágyazat terítése, szegélyek fektetése, alépítmények készítése, a pavilon alapzsaluzásának készítése zajlott.


Későbbiekben folytatódnak a pavilon építési és további tereprendezési munkálatok.


További információ:

info@kozossegiliget.hu

www.kozossegiliget.hu


2021.10.05. 16:46:50

  

Többgenerációs közösségi liget épül több mint 20 ezer négyzetméteren a Gyarmati Dezső Uszoda mellett. A tervek szerint jövő augusztusra készülhet el a park.

 

Tereprendezéssel és földmunkákkal indul a Máriaremetei út–Szabadság utca–Kadarka utca–Áchim András utca által határolt, önkormányzati tulajdonú terület közösségi és sportcélú fejlesztése. A liget kialakítása mellett megújul a jelenlegi szabadidőpark, és több generáció számára megfelelő, változatos funkciókkal egészítik ki a teret. Hosszabb, 450 méteres, kétsávos lesz a futókör, bővül a kültéri fitneszpark, kerékpáros KRESZ-tanpálya és két játszótér épül, de lesznek pingpong- és sakkasztalok, mászófal, pétanque-, strandröplabda-, kosárlabda- és focipálya, az uszoda épületében pedig rekreációs tér és szauna várja majd a vendégeket.

 

A munkaindító sajtótájékoztatón szeptember 24-én Őrsi Gergely polgármester köszönetet mondott azoknak, akik az előző önkormányzati ciklusban elindították a tervezést, és azoknak, akik azóta részt vettek a munkafolyamatban és hozzájárultak ahhoz, hogy most elindulhasson a közösségi liget építése. – „Köszönet illeti az anyagi támogatásért a kormányzatot, hiszen a Belügyminisztérium a Pesthidegkúti Gyarmati Dezső Uszoda kivitelezése és környezetének megújítása és megvalósítása címen 1 milliárd forinttal segítette a munkát. Köszönet Budapest Főváros Önkormányzatának, amely a Tér_Köz nevű pályázat keretében, a Közösségi Liget megvalósítása címen 300 millió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez.”

 

A polgármester felhívta a figyelmet arra, hogy előre is külön köszönet jár a környéken lakóknak a türelmükért, hiszen a nagy munka közel egy évig tart majd. - Cserébe mintegy 28 ezer négyzetméteres közösségi liget, pihenőpark, sport és rekreációs terület áll majd a látogatók rendelkezésére. Fontos, hogy a ligetet úgy tervezték meg, hogy az minden korosztály számára megelégedéssel szolgáljon. A kisebb és a nagyobb gyerekek számára külön játszótér épül, a KRESZ-park és a sportpályák kialakítása mellett pedig lényeges, hogy a terület az erdőjellegű környezetben pihenésre vagy piknikezésre is helyet biztosít.

 

Őrsi Gergely a terület közösségi célú fejlesztését hangsúlyozta. Mint mondta, a liget külső részén sűrű, erdőszerű növényzetet telepítenek, amíg a park belső része szellősebb, lankásabb lesz, a központjában pedig közösségi klubhelyiséget, büfét és vizesblokkot magába foglaló pavilont emelnek. Itt kap majd helyet a közösségi tér, amelyet szabadon igénybe vehetnek családok és közösségek. Szintén itt lesz a II. kerületi Városrendészet kihelyezett állomása, ami a közbiztonságot szolgálja.

 

A beruházás kiterjed a szomszédos Gyarmati Dezső Sportuszodára. Nemcsak a létesítmény környezete szépül meg, hanem az uszoda rekreációs helységgel, szaunával bővül, ami együttesen áll majd a II. kerületiek rendelkezésére. 

 

A területen a lankás dombok közt nyugágyak, kiülők, piknikhelyek szolgálják a kikapcsolódás csendesebb, vagy társas formáit, a parkosítás során pedig 200 új fát ültetnek el a kertészek. A parkolást 19 autóbeálló segíti, a kerékpárral érkezőket pedig biciklitárolók fogadják.

 

A munkaindító sajtóeseményen a tervezők és a kivitelezők képviselői mellett részt vett a képviselő-testület tagjai közül Varga Előd Bendegúz és Berg Dániel alpolgármesterek, Csabai Péter képviselő, a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat elöljárója, illetve Csere István, Gór Csaba, Makra Krisztina és Perjés Gábor önkormányzati képviselők, valamint Láng Zsolt korábbi polgármester.

 

 

 

 

 


2021.10.05. 16:27:14